DC League of Super-Pets videogame verschijnt in 2022

Outright Games heeft de allereerste beelden van de videogame DC League of Super-Pets onthuld als onderdeel van DC Kids FanDome. Een superheldenspel voor kinderen dat wel, maar zijn we allemaal diep van binnen niet allemaal nog wat kinderen? (Ik wel!)

De game, die is geïnspireerd op de Warner Bros. film die in de zomer van 2022 in de bioscopen moet verschijnen, is gelicenseerd door Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC en zal in 2022 digitaal verkrijgbaar zijn op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en pc.

In de DC League of Super-Pets-videogame, die in 2022 uitkomt, kruipen spelers in de huid van Super-Pets Krypto the Super-Dog en Ace, die het luchtruim kiezen om de dierenpopulatie van Metropolis te beschermen tegen een nieuwe bedreiging. Vlieg over de skylines van de stad als Krypto en Ace, in dit 3D-actiespel. Red de dag met elk van hun unieke en krachtige vaardigheidsupgrades.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)