Valorants nieuwste Act genaamd Reflection is nu beschikbaar

Dat ze bij Riot Games van vele markten thuis zijn, dat weten we al langer dan vandaag. Straf is wel dat alles wat die gasten doen ook meteen een succes is. Getuige daarvan hun online shooter Valorant.

De nieuwe Act bevat onder andere een Battle Pass, nieuwe skins en RiotX Arcane-content. Op 16 november verwelkomt Valorant de nieuwe Franse Agent genaamd Chamber.

Agent Chamber (16 nov.)
De Franse wapenontwerper Chamber is gespecialiseerd in het uitschakelen van vijanden met dodelijke precisie. Niet lang na het begin van Act III kun je zijn aangepaste arsenaal gebruiken om elk plan te dwarsbomen. Bijvoorbeeld wanneer je vijanden in de val lokt of de vijand in verwarring brengt over je verblijfplaats. Ook kan je ze van veraf uitschakelen. 

Nieuwe Battle Pass
Gedurende 10 weken kunnen spelers XP verzamelen om de beloningen van de Battle Pass vrij te spelen. Door het premium pad te kiezen kunnen spelers ook andere exclusieve beloningen vrijspelen, zoals de Big Brothel Good Luck Charm of de Genesis Melee Bow.

Nieuwe skin bundle
De nieuwe “001 Radiant Crisis” skin bundle is een kleurrijk eerbetoon aan de stripboeken die ooit van legendes helden maakten. Spelers kunnen nu zelf helden worden door de VALORANT in-game shop te bezoeken.

RiotX Arcane (5-22 nov.)
Om de release van Riot’s eerste animatieserie te vieren is er vanaf 5 november een gratis op Arcane geïnspireerde pass beschikbaar. Ook is er de Arcane Collector’s Set. Deze is alleen beschikbaar tijdens het RiotX Arcane VALORANT-evenement en verkrijgbaar in de winkel. Spelers verdienen tijdens het spelen exclusieve beloningen naarmate ze verder komen in de pass.

Competitive Act III
Er komen een paar nieuwe functies naar Competitive om spelers te helpen hun hoogste rang te bereiken. In ruil voor een lagere Ranked Rating zijn vanaf patch 3.10 teams van 5 teams terug voor iedereen op elke rang. Na deze update hebben teams van 4 niet langer toegang tot het speltype Competitive.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)