Dramatische trailer voor La Casa de Papel: Part 5 Vol. 2

Amai, hoe straf en spectaculair is dat laatste seizoen van La Casa de Papel? Actie, spanning, sensatie en drama. Alles wat je nodig hebt om het laatste seizoen van een serie in topkwaliteit af te sluiten.

Netflix serveert ons nu de trailer voor het tweede deel van het laatste seizoen van de razend populaire serie. En die zit er ook heel straf en spannend uit, want hoe gaat die verhaal aflopen?

Er staat in dit tweede deel veel op het spel voor de professor, die probeert het goud – en nog belangrijker, zijn team – uit de bank te krijgen. En meer gaan we hierover niet vertellen om niets te spoilen voor de mensen die het eerste deel nog moeten zien van dit seizoen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)