Speel vandaag en morgen Biomutant en twee andere games gratis met Xbox Free Play Days

De tijd is weer aangebroken voor Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-leden om enkele gratis games uit te testen, want de Xbox Free Play Days zijn dit weekend terug van weggeweest!

Biomutant, PGA Tour 2K21 en Hunting Simulator 2 zijn de games die je tot en morgen gratis kan spelen. Mocht je ze vervolgens willen kopen, dan kan je de titels met een tijdelijke korting aanschaffen. Je progressie, alsook de behaalde achievements blijven behouden.

Hoe kan je de games activeren? Voor pc kan je via Xbox.com de games vinden. Als je doorklikt, word je naar de Microsoft Store gestuurd, waar je aangemeld moet zijn met je Xbox Live Gold-lidmaatschap om de optie te zien voor installeren. Wil je de games liever op console spelen, klik dan op het tabblad abonnementen in de Xbox Store en ga naar het gedeelte voor Gold-leden om de collectie Free Play Days op je Xbox One of Xbox Series X|S te vinden.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.