Netflix brengt officiële trailer van The Witcher seizoen 2 uit

17 december is een datum die we enorm in de gaten houden, want dan komt eindelijk seizoen 2 van The Witcher uit. Netflix trakteert ons alvast met een trailer, die het wachten wat moeilijker maakt.

Het tweede seizoen zal nieuwe personages introduceren, zo is de cast uitgebreid met Paul Bullion (Peaky Blinders) als Lambert en Kristofer Hivju (Game of Thrones) als Nivellen. Daarnaast zullen Yasen Atour, Agnes Bjorn, Thue Ersted Rasmussen, Aisha Fabienne Ross en Mecia Simson in het nieuwe seizoen voorkomen.

Noteer dus zeker 17 december in de agenda en geniet alvast van de sfeervolle trailer. Wij kijken er alvast enorm naar uit.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.