Zoveel ruimte heb je nodig om Call of Cuty: Vanguard te installeren

Call of Duty Vanguard

Nog 6 keer slapen en het is zover. Dan ligt Call of Duty: Vanguard in de rekken. Mensen die het spel digitaal hebben gepre-ordered, kunnen dit al pre-installeren op hun console sinds 29 oktober om 06:00 uur. Maar hoeveel vrije ruimte heeft je harde schijf hiervoor nu nodig?

Eerder deze week Tweette Activision dat de bestandsgrootte van Call of Duty: Vanguard aanzienlijk kleiner zal zijn dan zijn voorgangers door gebruikt te maken van nieuwe ‘on-demand texture streaming tech’. Op het eerste zicht lijkt dit ook te kloppen.

Hier een overzicht per console:

  • PlayStation 4:  54.65 GB download | 93.12 GB required space
  • PlayStation 5: 64.13 GB download | 89.84 GB required space
  • Xbox One: 56.6 GB download | 56.6 GB required space
  • Xbox Series X|S: 61 GB download | 61 GB required space

Pre-installatie voor PC begint op 2 november.

Call of Duty: Vanguard verschijnt volgende week vrijdag 5 november op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn console vinden tijdens het spelen van een goeie RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: