Zoveel ruimte heb je nodig om Call of Cuty: Vanguard te installeren

Call of Duty Vanguard

Nog 6 keer slapen en het is zover. Dan ligt Call of Duty: Vanguard in de rekken. Mensen die het spel digitaal hebben gepre-ordered, kunnen dit al pre-installeren op hun console sinds 29 oktober om 06:00 uur. Maar hoeveel vrije ruimte heeft je harde schijf hiervoor nu nodig?

Eerder deze week Tweette Activision dat de bestandsgrootte van Call of Duty: Vanguard aanzienlijk kleiner zal zijn dan zijn voorgangers door gebruikt te maken van nieuwe ‘on-demand texture streaming tech’. Op het eerste zicht lijkt dit ook te kloppen.

Hier een overzicht per console:

  • PlayStation 4:  54.65 GB download | 93.12 GB required space
  • PlayStation 5: 64.13 GB download | 89.84 GB required space
  • Xbox One: 56.6 GB download | 56.6 GB required space
  • Xbox Series X|S: 61 GB download | 61 GB required space

Pre-installatie voor PC begint op 2 november.

Call of Duty: Vanguard verschijnt volgende week vrijdag 5 november op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.