Next-gen upgrades staan centraal in 10de verjaardagstrailer Skyrim

Skyrim

Een mens zou het bijna durven vergeten maar net als GTAV draait ook Skyrim reeds heel wat jaren, 10 om exact te zijn, mee op verschillende consoles. En dat moet gevierd worden zeggen ze bij Bethesda.

The Elder Scrolls V: Skyrim viert in november zijn tiende verjaardag. Het moment dus voor Bethesda om uit te pakken met een nieuwe Anniversary Edition, en next-gen PS5 en Xbox Series X/S upgrades.

De Anniversary Edition bevat bovendien alle Creation Club add-ons die tot nu toe zijn uitgebracht (Creation Club content wordt door Bethesda als officieel beschouwd, maar is ontwikkeld in samenwerking met third party’s en modders).

Er zal zelfs wat nieuwe Creation Club-content zijn, waaronder vismechanieken en een verscheidenheid aan quests en gear.

Hieronder wat je mag verwachten qua content in deze update:

  • Vissen – In Skyrim’s gloednieuwe speltype Vissen kun je meer dan 20 unieke watersoorten vangen in de vele waterlichamen van het gebied. Kook je vangst voor een maaltijd, toon hem als trofee in je hol of bewaar hem zelfs in je eigen huisaquarium – de keuze is aan jou! Veel van de visplekken in Skyrim liggen op de meest adembenemende en rustige plekken in de regio. Er gaat niets boven ontspannen aan de kust terwijl je de questlines in deze aankomende gratis creatie aanpakt.
  • Ghosts of the Tribunal – Spelers krijgen de kans om meer dan een dozijn nieuwe wapens en armors te verdienen die eerder te vinden waren in The Elder Scrolls III: Morrowind.
  • The Cause – In deze quest krijgen spelers te maken met de Mythic Dawn, die een nieuwe poort naar Oblivion willen vormen. De quest bevat gloednieuwe vijanden, locaties en wapens – en niet te vergeten een bezwerend Daedric paard.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)