Zing gruwelijk luid mee met de Lost in Random-musical

Lost in Random

Het meer dan uitstekende Lost in Random is misschien wel dé game om vandaag te spelen als je geen grote fan bent van al dat horrorgedoe. Check zeker de review van de game waarin ik hem beloonde met een “goede” 7.

Met zijn stijl die niet zou misstaan als interactieve Tim Burton-film, zit er aan deze fascinerende action adventure game een heel duister randje. Om de game en zijn verhaal nog eens in de schijnwerpers te zetten, heeft ontwikkelaar Zoink een nieuwe trailer uitgebracht.

Hierin word je musicalgewijs meegenomen in de wondere wereld van Lost in Random. Smeer die stembanden, want de karaoke-teksten lopen mee!

Lost in Random is nu beschikbaar voor alle consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.