Uitgebreide developer diary Kerbal Space Program 2 zoomt in op de ontwikkeling van planeten

Kerbal Space Program 2

In deze nieuwste video van het ontwikkelteam van Kerbal Space Program 2 denkt het team bij Intercept Games na over de vreemde afwijkingen van ons sterrenstelsel en hoe deze unieke mysteries het ontwerp van de planeten en andere hemellichamen hebben beïnvloed. 

Het team neemt je mee in hoe het verkennen van hemellichamen werkt in Kerbal Space Program 2 en kom je meer te weten over de verschillende planeten die je kan ontdekken op je reis naar de sterren.

Het coole is misschien wel dat de kans bestaat dat al deze fictieve planeten echt kunnen voorkomen in ons eigen sterrenstelsel. Dit komt omdat het team beroep heeft gedaan op adviezen van astrofysici zoals dr. Joel Green, die je ook in deze video ziet voorbijkomen.

De release van Kerbal Space Program 2 staat gepland in 2022.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.