fbpx

EA kondigt nieuwe next-gen golfgame EA Sports PGA Tour aan

EA PGA Tour

De golfsport is niet echt iets voor mij. Ik sla meer gaten in de grond en vliegen uit de lucht, dan dat ik het golfballetje, dat me keihard uitlacht, raak. Misschien moet ik het gewoon bij de golfgames houden?

Vandaag kondigt Electronic Arts een nieuwe next-gen golfgame aan, genaamd EA Sports PGA Tour. In EA Sports PGA Tour krijgen de fans van de golfsport de mogelijkheid om een eigen carrière als golfspeler uit te bouwen, en deel te nemen aan de PGA Tour, inclusief THE PLAYERS Championship, de FedExCup Playoffs en meer populaire events.

Om de sfeer en de ervaring helemaal compleet te maken bevat de game een heleboel courts van over de hele wereld. Op deze courts kunnen de fans het dan opnemen tegen ’s werelds meest bekende professionele golfspelers.

Het ziet er dus naar uit dat we dit najaar een heus duel zullen krijgen tussen EA Sports PGA Tour en 2K Sports PGA 2K21.

Meer is er nog niet bekend maar EA belooft alvast om de komende weken meer info naar buiten te brengen, en een releasedatum.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d