fbpx

Dinospel Second Extinction komt op 28 april naar Xbox Game Pass (pc en consoles)

Op een nieuwe Turok: Dinosaur Hunter is het nog even wachten, maar de jagers op groot wild onder ons die ervan dromen nog eens een dinoschedel aan hun trofeeënkast toe te voegen, die moeten niet zolang meer wachten.

Second Extinction, Systemic Reactions, coöp first-person shooter met dino’s in de hoofdrol dat een paar maanden geleden verscheen op Steam Early Access, komt op 28 april naar Xbox Game Pass voor PC en consoles (Xbox One, Xbox Series S|X) via Xbox Game Preview.

In Second Extinction nemen teams tot drie spelers het op tegen kudden bloeddorstige dinosaurussen, en dit in snelle en meedogenloze potjes in een post-apocalyptische omgeving waarin de dino’s de mensheid zo goed als uitgeroeid hebben. Dit uiteraard niet met de blote knuisten maar met een vet wapenarsenaal om duim en vingers bij af te likken.

Xbox- en Microsoft Store-spelers zullen aan de slag kunnen met al de content die momenteel reeds beschikbaar is in de Steam Early Access-versie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: