Psychologische horrogame Dollhouse verschijnt net op tijd voor Halloween

Dollhouse

Zondag is het zover. Dan kunnen de spook- en horrorliefhebbers hun hart weer ophalen tijdens Halloween. Net op tijd voor het griezelige Dollhouse.

Dollhouse is een psychologisch horrorspel dat je speelt vanuit het eerste persoonsperspectief. De game neemt je mee in de mysterieuze sfeer van film noir en laat je in de geest duiken van Marie. Zij is een detective die de geheimen van haar vroegere herinnering probeert te ontrafelen. Door gebruik te maken van de ‘Focus’-functie kan je de wereld door de ogen van je achtervolger bekijken en dat terwijl je een kat-en-muisspel probeert te overleven.

De game is verkrijgbaar in de eShop voor Nintendo Switch en de Epic Games Store. De versie voor Switch ondersteunt HD Rumble, een gyroscoopcamera en touchscreenbediening.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.