Rick Astley claimt de Rickroll in Marvel’s Guardians of the Galaxy

Guardians of The Galaxy Star-Lord

Ook al staat de review al even online, toch amuseer ik me nog steeds te pletter met Marvel’s Guardians of the Galaxy. Het verhaal, de humor en fijne gameplay wisten mij absoluut te bekoren. Maar dé ster is natuurlijk de heerlijke 80’s soundtrack.

Om de release én de heerlijke soundtrack van de game nog eens in het daglicht te zetten, heeft Eidos Montréal even alles uit de kast gehaald om de aandacht te trekken. Ze hebben namelijk Rick Astley ingehuurd om mee te spelen in een reclamespot om zo spelers te Rickrollen. Heel erg fout, maar wel geslaagd!

Check zeker ook de soundtrack van de game op Spotify en kom helemaal in weekendstemming!

Marvel’s Guardians of the Galaxy is nu verkrijgbaar en is te spelen op alle consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.