Prince of Persia-remake, Rocksmith+ en The Division Heartland opnieuw uitgesteld

Prince of Persia The Sands of Time

Het lijkt maar niet goed te komen met de remake van Prince of Persia: Sands of Time. De game werd al meerdere keren uitgesteld en stond nu in de planning voor release dit fiscale jaar, voor 31 maart 2022. Maar ook die datum wordt niet gehaald.

Maar de prins van Perzië is niet het enige slachtoffer van het uitstelgedrag van Ubisoft. Ook Rocksmith+ en The Division Heathland zullen pas ten vroegste in het tweede kwartaal van 2022 het levenslicht zien.

Wat de reden is voor dit uitstel, werd niet bekend gemaakt. Vermoedelijk is het nog steeds niet evident om tijdens een pandemie grote vooruitgang te boeken bij de ontwikkeling van een game.

Maar in het geval van Prince of Persia lijkt het erop dat het ontwikkelteam niet het gewenste niveau kan halen, zeker gezien de erg lauwe ontvangst van de eerste revealtrailer…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.