Grand Theft Auto: San Andreas krijgt VR-versie

GTA San Andreas

Is VR aan een revival bezig? Je zou haast beginnen denken van wel als je ziet wat er de laatste tijd is aangekondigd rond Virtual Reality. Zo kondigde HTC de stijlvolle entertainmentbril Vive Flow aan en werd er een speciale versie van Resident Evil 4 ontwikkeld voor de Oculus Quest 2.

Tijdens een presentatie over de toekomst van Facebook en Oculus kwam Mark Zuckerberg plots met een wel héél speciale verrassing: Rockstar ontwikkeld een VR-versie van Grand Theft Auto: San Andreas, exclusief voor de Oculus Quest 2-bril.

Meer dan deze aankondiging kregen we niet, dus het is voorlopig nog wachten op footage en een mogelijke releasedatum. Al zal dit waarschijnlijk pas iets voor volgend jaar zijn gok ik.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.