Prince of Persia Remake verschuift naar 2022 en is niet te zien op E3

Prince of Persia-fans die hoopten om dit jaar nog met de Remake aan de slag te gaan, die mogen daar nu een kruis over maken. Zij, en dus ook wij, zullen een jaar langer moeten wachten zo blijkt.

Vandaag laat Ubisoft via een officiële mededeling weten dat Prince of Persia: Sands of Time Remake mikt op een releasedatum in 2022. Bovendien zal Prince of Persia Remake niet aanwezig zijn op het E3 2021 wat dus wil zeggen dat we zelfs niet moeten hopen op nieuwe informatie of beeldmateriaal, en dat is wel jammer.

Volgens Ubisoft heeft het team echter flink wat vooruitgang geboekt en komt alles wel in orde. Maar de teams zijn nog niet klaar om extra details te delen, of zelfs het spel te laten zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Favoriete genres (MMO)RPG, shooters en adventure games. Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s