Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine krijgt nieuwe naam: Extraction

Rainbow Six Quarantine, zal in tegenstelling tot Prince of Persia Remake, wel heel wat aandacht krijgen de komende virtuele E3. De studio beloofde alvast meer informatie, en vooral gameplay te laten zien tijdens het Ubisoft Forward-event op 12 juni.

Al zal dat wél onder een andere naam zijn. Want Ubisoft maakte in de aanloop naar hun event bekend dat de game vanaf nu door het leven zal gaan als Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction.

Deze beslissing is niet geheel onlogisch gezien de geladenheid dat het woord quarantaine op een jaar tijd heeft gekregen…

(Lees verder onder de video)

In Rainbow Six Extraction stel je een team van Operators samen om het tegen een constant evoluerende buitenaardse dreiging op te nemen. Je hebt maar één doel: laat niemand achter.

Ubisoft loste wel al twee trailers: een teasertrailer van de game en een trailer waarin onder andere Antoine Vimal du Monteil, producer van de game, een tipje van de sluier optilt.

Maar check dus zeker het Ubisoft Forward-event op 12 juni. In onze E3-kalender vind je hoe je deze presentatie kan volgen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.