Netflix Geeked Week serveert eerste trailer voor The Last Mercenary met ‘onze’ Jean Claude Van Damme

Netflix Geeked Week, dat startte 7 juni en duurt tot 11 juni, is een virtueel event waarin films, genreverhalen en series centraal staan die een band hebben met sciencefiction en fantasy, en dit alles gebaseerd op strips en videogames.

Een film die wij als Belgen zeker onder de aandacht willen brengen is natuurlijk The Last Mercenary, een actiekomedie met de Muscles from Brussels, onze eigenste Jean Claude Van Damme in de hoofdrol.

In The Last Mercenary, te bekijken op Netflix vanaf 30 juli, moet een mysterieuze voormalige geheim agent (JCVD) direct terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn van hem vervreemde zoon door de regering valselijk wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel, na een blunder van een overijverige bureaucraat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)