fbpx

Horrorfans moeten Netflix’ horrorfilm Blood Red Sky in de gaten houden

Geen fan van actiekomedies of Jean Claude Van Damme? Geen probleem want Netflix Geeked Week-event, dat duurt tot 11 juni, heeft voor elk iets in huis. Dus ook voor de fans van horrorfilms.

In Blood Red Sky, te zien vanaf 23 juli op Netflix, wordt een vrouw met een mysterieuze ziekte tot actie gedwongen wanneer een groep terroristen een trans-Atlantische nachtvlucht probeert te kapen.

Om haar zoon te beschermen, moet ze een duister geheim onthullen en het innerlijke monster ontketenen dat zo graag wilde laten verdwijnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: