fbpx

Summer Game Fest pakt donderdag uit met wereldpremière Cold War/Warzone Season 4

Nu Season 3 er stilletjes opzit, nog zo’n 8 dagen om moment van schrijven, zijn we stilletjes benieuwd naar de inhoud van Season 4. Nu wil het toeval dat we donderdag op Summer Game Fest de wereldpremière te zien krijgen.

Zelf heb ik mijn battle pass tier het voorbije weekend in Cold War multiplayer naar 100 gebracht. Nu nog wat knallen om mijn prestige te doen stijgen en dan is het tijd voor nieuwe content.

De zombiemappen ken ik ondertussen al van buiten dus ik hoop persoonlijk stiekem dat we toch daar iets mogen verwachten. Zelf ben ik een skin-freak, wat dus wil zeggen dat ik al de missies doe (of toch probeer te doen) om zoveel mogelijk skins vrij te spelen voor mijn operatoren. Leuk he?

Maar we zullen geduld moeten hebben tot donderdag, nog twee keer slapen dus, en dan weten we wat Season 4 voor ons in petto heeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: