fbpx

Prince of Persia: The Sands of Time Remake wordt uitgesteld maar krijgt geen nieuwe releasedatum

Prince of Persia The Sands of Time

Er zijn zo van die games die absoluut een remake verdienen, en Ubisofts originele Prince of Persia: Sands of Time is er daar eentje van. Maar er is slecht nieuws voor de fans…

Prince of Persia: The Sands of Time Remake, dat op 18 maart 2021 moest verschijnen, wordt uitgesteld. Zorgwekkend is echter het feit dat we geen nieuwe releasedatum krijgen.

Als reden geeft Ubisoft in een officiële verklaring mee dat ze heel wat feedback kregen van de fans van de serie en dat ze daar graag rekening mee willen houden. Daarbovenop geeft het uitstel de studio de kans om de remake te perfectioneren, omdat ze vinden dat de fans daar recht op hebben.

We gaan eerlijk zijn: ook wij waren enthousiast bij de aankondiging van deze remake, maar toen we de eerste bewegende beelden te zien kregen was ons enthousiasme al een pak minder. Het zag er immers grafisch niet fameus uit.

Maar bon, de game wordt dus uitgesteld en we krijgen geen nieuwe releasedatum voorgeschoteld. Of dit laatste een goede of slechte zaak is, dat zal de toekomst moeten uitwijzen… Hieronder de officiële verklaring van Ubisoft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d