fbpx

Square Enix kondigt Endwalker aan, de nieuwste expansion voor Final Fantasy XIV Online

Met games als Elder Scrolls Online en Final Fantasy XIV Online bewijzen ontwikkelaars als Bethesda en Square-Enix dat het MMO-genre op console succesvol kan zijn. Final Fantasy XIV Online dat al meedraait sinds 2010 op pc, en 2011 op console, krijgt er dit jaar een nieuwe uitbreiding bij.

Square Enix heeft namelijk Endwalker onthuld, het vierde uitbreidingspakket voor Final Fantasy XIV Online, de populaire MMO die ondertussen reeds op meer dan 20 miljoen geregistreerde spelers kan rekenen.

De expansion zou nog dit najaar verschijnen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Mac, en het hoogtepunt moeten worden voor het Hydaelyn en Zodiark-verhaal, waarin de Warriors of Light (wij dus) een nog grotere ramp dan ooit tevoren zullen meemaken terwijl we naar de verre uithoeken reizen van Hydaelyn en zelfs naar de maan.

Naast het tot een einde brengen van de langlopende verhaallijn die begon met A Realm Reborn zal Endwalker een nieuw begin markeren voor de MMO, waarmee de weg wordt geƫffend voor nieuwe avonturen waar zowel ervaren spelers als nieuwkomers van zullen kunnen genieten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d