Red Dead Onlines Halloween Pass 2 is nu beschikbaar

Ook in Red Dead Online vieren ze Halloween, en om daar optimaal van te profiteren is nu ook de Halloween Pass 2 verkrijgbaar.

All Hallows ‘Eve komt dichterbij in Red Dead Online. Vanaf vandaag kan je aan de slag met de Halloween Pass 2, inclusief een verzameling macabere beloningen die spelers kunnen unlocken in 15 Ranks.

Hoogtepunten zijn onder meer nieuwe gruwelijke maskers, nieuwe kleding zoals de met bloed bevlekte Boucher Coat en accessoires zoals de Killerby Gauntlets en Glabella Lantern.

Alle Halloween Pass 2-beloningen tot aan je huidige Pass rang gaan mee en worden direct vrijgespeeld bij aanschaf van de Halloween Pass 2 via de Wheeler, Rawson & Co. Catalogus of via de Vooruitgang sectie van het pauzemenu.

Als je alle vier de delen van The Quick Draw Club al in je bezit hebt, heb je een reward waarmee je de Halloween Pass 2 gratis krijgt. Hiervoor ga je de aanbiedingen & beloningen-sectie van de online catalogus of in-game in de voordelen-sectie van het pauzemenu.

Alles wat je vrijspeelt tijdens het Halloween Pass-seizoen – tussen vandaag en 22 november – mag je houden nadat de Halloween Pass is verlopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)