Eerste trailer voor horrorprent Jeepers Creepers: Reborn

Met Halloween voor de deur breken er voor de fans van horrorfilms en horrorspellen mooie tijden aan. Het ideale moment dus om uit te pakken met een eerste trailer voor Jeepers Creepers: Reborn.

In Reborn, die niks te maken heeft met de drie voorgangers, trekken we naar het Horror Hound-festival in Louisiana. Onder de aanwezigen, op dit eerste horrorevent in Lousiana, maken we kennis met horrorfan Chase en zijn vriendin Laine die tegen wil en dank is meegekomen om haar vriendje een plezier te doen. Maar al snel ervaart Laine onverklaarbare voorgevoelens en verontrustende visioenen die verband houden met het verleden van de stad en de Creeper.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)