Lara Croft komt met twee games naar de Nintendo Switch

Lara Croft Guardian Of Light

Lara Croft is 25. Of ten minste, zag 25 jaar geleden het levenslicht in de game Tomb Raider. Om dat te vieren brengt Crystal Dynamics de franchise voor het eerst naar de Nintendo Switch.

Ik moet de verwachtingen meteen temperen, want het gaat niet om games die deel uitmaken van de reboot-reeks van enkele jaren terug. Nee, het gaat hier om Lara Croft and the Guardian of Light en Lara Croft and the Temple of Osiris.

Dit zijn meer arcadegames die leentjebuur zijn gaan spelen bij de grote games. Hierdoor zie je heel wat invloeden terug waaronder de platforming, het oplossen van puzzels en het verkennen van grotten.

Beide games moeten ergens volgend jaar beschikbaar zijn voor Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.