Shadow Warrior 3 verschuift naar 2022

Devolver Digital en Flying Wild Hogs, de uitgever en ontwikkelaar van Shadow Warrior 3, hebben vandaag aangekondigd dat ze het spel uitstellen. De game zal nu ergens in 2022 uitkomen.

Devolver heeft een trailer vrijgegeven om aan te kondigen dat Shadow Warrior 3 wordt uitgesteld. De twee mensen die de voice-over verzorgen in de trailer gaven, buiten het feit dat de studio meer tijd nodig heeft om de game te verfijnen, geen verdere verklaring voor het uitstel.

De gameplay trailer, die eerder dit jaar uitkwam, gaf een voorlopige releasedatum op PC, PS4, en Xbox One ergens in 2021. Nu weten we dat dit niet langer het geval zal zijn.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.