Back 4 Blood heeft sinds launch zes miljoen spelers over de vloer gehad

De co-op zombie shooter Back 4 Blood heeft sinds zijn lancering twee weken geleden al een waanzinnig hoog aantal spelers mogen verwelkomen.

In totaal hebben maar liefst zes miljoen spelers een spelletje gespeeld in Back 4 Blood sinds de launch op 12 oktober. Dat heeft ontwikkelaar Turtle Rock Studios via Twitter bekend gemaakt. Enorm hoge aantallen voor een nichegame als je het mij vraagt.

De hype voor de launch en het feit dat de game deel uitmaakt van Xbox Game Pass voor consoles, zal daar ongetwijfeld iets mee te maken hebben. Veel gamers hebben hierdoor de game even kunnen uitproberen. Ik heb zelf ook de game gedownload en een spelletje of 3 gespeeld. Meer niet.

RoMa noemde Back 4 Blood in zijn review even plezant als saai en gaf de game een 6.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.