Chris Evans is de nieuwe Buzz Lightyear in actievolle Lightyear-trailer

To infinity and beyond! Captain America-acteur Chris Evans neemt de rol van Buzz op zich in de aankomende Toy Story prequel.

Het verhaal van het populaire tekenfilmpersonage Buzz Lightyear kwam tot een einde in Toy Story 4, maar het verhaal van Buzz Lightyear, de echte Space Ranger, moet nog worden verteld.

In december vorig jaar kondigde Disney aan dat Pixar een soloverhaal zou maken over de echte Buzz Lightyear, de man die het speelgoed heeft geïnspireerd.

De film komt pas volgend jaar in de bioscoop, maar Disney en Pixar hebben deze week de eerste beelden van Lightyear onthuld. De eerste teaser trailer is officieel online gezet en je kunt hem hieronder bekijken.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.