Ghost Recon Breakpoint Operation Motherland introduceert nieuwe Conquest Mode & progressiesysteem

Ghost Recon Breakpoint

Op 2 november lanceert Ubisoft een nieuwe en vooral gratis update voor Ghost Recon Breakpoint. Deze gaat door het leven als Operation Motherland. Vandaag kennen we de volledige inhoud van deze update.

Wat mag je verwachten?

  • Nieuwe alternatieve modus: Conquest Mode. In de Conquest Mode heeft elke missie invloed op de dynamiek in de wereld, zoals meer Outcast-patrouilles, minder vijandelijke aanwezigheid of het uitschakelen van drone-zwermen, waardoor spelers nieuwe tactische opties krijgen.
  • Een bijgewerkt progressiesysteem zal langetermijndoelstellingen bieden met een maximaal XP-niveau dat zal stijgen tot 99.
  • De terugkeer van een all-time favoriete gameplay feature: Optische camo. Optische camo is beschikbaar in de Conquest-mode en stelt de speler in staat om tot een bepaalde afstand onzichtbaar te zijn voor vijanden; hoe meer een speler vordert in het spel, hoe effectiever de camouflage is.
  • Zodra de optische camo is vrijgespeeld, kunnen spelers er ook van genieten in de Story-modus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)