Zombies uit Call of Duty Vanguard jagen Londenaars de stuipen op het lijf

Call of Duty Vanguard Zombies

Met Halloween voor de deur, heeft Activision een uitstekend moment uitgekozen om de Zombie-modus uit Call of Duty Vanguard in de schijnwerpers te zetten.

Ter hoogte van de Truman Brewery in London zette Activision een heuze Zombie Trophy Wall neer. Hierop waren vijf nazi zombiehoofden gespiesd als echte jachttrofeeën. Wat voorbijgangers niet wisten is dat onder deze hoofden animatronics verscholen zaten en de hoofden dus konden reageren op de nieuwsgierige mensen.

Dit resulteerde in een grappig filmpje én mooi publiciteit voor Call of Duty Vanguard. Deze game is vanaf 5 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Kudos voor het detail dat de makers in de maskers wisten te steken!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.