Belgisch duo cast Brendan Fraser als de bad guy voor Batgirl-film

Batgirl

Het zijn moeilijke jaren geweest voor acteur Brendan Fraser. In de jaren ’90 was hij dé man die je moest hebben als hoofdrolspeler. Zijn bekendste rol speelde hij in de filmreeks The Mummy. Daarna werd het om verschillende redenen erg stil rond de man, tot nu.

Want op het internet is er sprake van een heuse Brenaissance, de wedergeboorte van deze iconische acteur. Momenteel is hij te zien als Cliff Steele in de DC-reeks Doom Patrol. En nu mag hij daar nog een extra rol in het DC-universum aan toevoegen.

Frasier werd door het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah gecast als de slechterik Firefly in Batgirl. Hiermee vervoegt hij onder andere J.K. Simmons en Leslie Grace die de hoofdrol op zich zal nemen. Er is nog niet zoveel bekend over de film, al werd tijdens DC Fandome wel het eerste artwork vrijgegeven.

Batgirl zal enkel te zien zijn via HBO Max. Wanneer dit zal zijn, is nog niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.