World War Z: Aftermath heeft een gratis update te pakken

World War Z: Aftermath

Aan het succes van World War Z (en Aftermath) lijkt maar geen einde te komen. Niet moeilijk als je weet dat ontwikkelaar Saber Interactive er alles blijft aan doen om de game te ondersteunen met (gratis) content.

De nieuwste update voegt twee nieuwe verrassingen boordevol actie toe: het dodelijke nieuwe type Booster-zombie en dagelijkse uitdagingen.

De gratis Booster Zombie-update introduceert het nieuwe Booster zombie type, dat nog meer terreur toevoegt aan het slagveld. Gewapend met geconcentreerde biostalen, verbetert hij alle zombies in zijn omgeving om ze nog dodelijker te maken. Vandaag zijn ook de nieuwe Daily Challenges van World War Z: Aftermath toegevoegd, waarmee de community elke dag nieuwe mogelijkheden krijgt om bonussen in het spel te verdienen.

Tot slot introduceert de update van vandaag zeldzame Lore-documenten die kunnen verschijnen op dagelijkse en wekelijkse Challenge-kaarten. Door ze allemaal op elke kaart te vinden, ontgrendel je een speciale passieve perk voor dat level, zodat spelers nieuwe ontdekkingen, ervaringen en beloningen krijgen wanneer ze missies spelen op alle door zombies geteisterde locaties in de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)