Het post-apocalyptische Surviving the Aftermath verschijnt 16 november

Surviving the aftermath

Als er iemand is die weet hoe je na een apocalyps of zombieuitbraak moet overleven en een nieuwe beschaving opbouwen, dan zijn dat wij gamers. Hoeveel keer hebben we de wereld inmiddels al gered? Op 16 november kunnen we nog eens oefenen.

Op die dag verschijnt namelijk Surviving the Aftermath, en dit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Surviving the Aftermath verlaat op 16 november early access en verschijnt dan voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game is voorwaarts compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S, wat betekent dat spelers die Surviving the Aftermath aanschaffen voor last-gen-consoles de game later ook op hun nieuwe consoles kunnen spelen.

Daarnaast heeft Paradox aangekondigd dat het Outback Radio Pack is toegevoegd aan de Founder’s Edition van Vroegtijdige toegang; iedereen die de Founder’s Edition al heeft aangeschaft krijgt het radiopakket bij de lancering als gratis content-update.

Op dezelfde dag dat Surviving the Aftermath Vroegtijdige toegang verlaat, verschijnt de Endgame-update met een gevarieerde questlijn en late-game colony-features. Spelers kunnen de geheimen achter de Apocalyps ontrafelen en hun kolonie voorbereiden om een volgend doomsday-evenement.

In Paradox’ tweede deel van de Surviving-serie wordt je uitgedaagd een bloeiende kolonie op te bouwen en de beschaving te herstellen in een verwoeste wereld. Verzamel wapens, verstevig je poorten en strijd tegen de gevaren van de Apocalyps – zoals bandieten, natuurrampen en ziektes – terwijl je moeilijke beslissingen moet maken om te zorgen dat je kolonie overleeft. Stuur specialisten buiten de poorten van de kolonie om grondstoffen te verzamelen, maak contact met andere koloniën en bouw buitenposten en meer om de toekomst van de kolonie veilig te stellen. Vergeet ondertussen niet je specialisten uit te rusten met pantsers en wapens om de kolonie te beschermen tegen aanvallen van bandieten en wilde dieren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)