Ontdek in nieuwe video hoe je het ultieme dinopark creëert in Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2

Dino’s we krijgen er niet genoeg van. Gelukkig bestaan er naast steengoede dinofilms ook steengoede dinogames, en Jurassic World Evolution was er daar eentje van. We zijn dan ook benieuwd of nummer twee het nog beter gaat doen.

In een nieuw videodagboek ontdekken we alvast hoe we het ultieme dinopark kunnen creëeren in Jurassic World Evolution 2.

In de video ontdekken we prachtige nieuwe en bekende locaties, elk met hun eigen weersuitdagingen, van droge woestijnzandstormen tot tropische orkanen, en leren we hoe we onze parken kunnen beschermen tegen de verwoestende effecten ervan.

Zie hoe de nieuwe volières en lagunes de parken kunnen transformeren, en hoe het veranderen van dinosaurussen op genoomniveau een uitgebreide variatie aan huidskleuren teweegbrengt, waardoor de parken en de prehistorische wonderen erin echt uniek worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)