Mobiele game Pikmin Bloom aangekondigd en meteen gelanceerd

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat we ons mochten verwachten aan een mobiele Pikmin game. De ontwikkelaar van deze game is geen onbekende. Het gaat namelijk over Niantic, die verantwoordelijk is voor het razend populaire Pokémon GO.

Nintendo en Niantic hebben Pikmin Bloom voorgesteld aan het grote publiek. De game moet spelers aanzetten om de wereld in te trekken door hen te belonen voor de stappen die ze zetten. Ze worden vergezeld in hun tocht door de schattige Pikmin, waarvan ze het aantal kunnen uitbreiden. De Pikmin helpen om de omgeving waar je wandelt op te fleuren met kleurrijke bloemen.

Pikmin Bloom is momenteel enkel in Australië beschikbaar, maar binnen enkele dagen zou de game in de rest van de wereld beschikbaar zijn voor IOS en Android.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.