Pragalicious serveert: Het eerste kwartier van Marvel’s Guardians of The Galaxy op PlayStation 5

Trek er samen met Star-Lord en zijn team op uit om de toekomst van het universum veilig te stellen. Deze eerste 13 minuten van de game maken je helemaal warm voor deze fantastische game.

Check zeker de uitgebreide review en ontdek waarom je deze game moet gespeeld hebben!

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.