Halloween brengt een vleugje angst naar Red Dead Online

Red Dead Online Halloween

Ook in het Wilde Westen laten ze Halloween niet onopgemerkt voorbij gaan. Getuige daarvan de nieuwe update en voordelen deze week in Red Dead Online.

All Hallows ‘Eve nadert en brengt een angstaanjagende nieuwe Call to Arms met zich mee; Armadillo, Butcher Creek, Shady Belle en Bolger Glade beschermen tegen vreemde tegenstanders.

Daarnaast kunnen spelers deze week dubbel RDO$ en XP verdienen bij de featured series: Dead of Night. Vier teams strijden onderling terwijl ze de eindeloze zwermen van The Dead moeten afhouden.

Ter herinnering: spelers die alle vier de vorige Quick Draw Club delen bezitten, ontvangen een Reward om de Halloween Pass 2 gratis te ontvangen.

Meer hoogtepunten uit de update van deze week zijn onder meer:

 • Dubbel RDO$, Goud en XP in All Hallows’ Call to Arms modes
 • Halloween Pass 2 komt op 28 oktober uit met geheel nieuwe ClothingMasks, en Accessories
 • Gratis Stable Slot en een bepaald Shirt voor alle Halloween Pass 2 eigenaren
 • 2.000 Club XP om in te wisselen op de Halloween Pass 2 voor het overleven tot de tiende wave van een All Hallows’ Call to Arms mode
 • Reward voor een gratis Ability Card voor het voltooien van Dead of Night
 • Tijdelijke collectie maskers van Madame Nazar: het Slaughter Mask, Creature Mask, Horror Mask, Swing Mask, Free Mask, en Masquerade Mask zijn nu te koop
 • 10 gratis Snowberger Candies en 5 gratis Chocolate Bars voor het deze week inloggen bij Red Dead Online
 • Kortingen: 50% korting op HaircutsDentistry, en Makeup, 40% korting op Gun Belts en Melee Weapons, 35% korting op alle Role Outfits, 30% korting op alle Emotes en alles in Gus’ Store, 5 Gold Bars korting op de Bandit Mask
 • Prime Gaming Voordelen: Red Dead Online-spelers die hun Rockstar Games Social Club-account tot 22 november aan Prime Gaming koppelen, krijgen een Reward voor een gratis Accessory en een Offer van 50% korting op een Non-Role Multi Horse.
 • Dubbel RDO$ en XP bij featured series: Dead of Night
 • Nieuwe All Hallows’ Call to Arms mode nu beschikbaar

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)