Kijk uit voor Team Galactic in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

Team Galactic

Nog een dikke drie weken en dan lanceert Nintendo de langverwachte remakes van de iconische Pokémon Diamond en Pearl games.

In een nieuwe trailer laten Nintendo en ontwikkelaar Ilca ons kennismaken met Team Galactic. Dit is een team van slechteriken die het gemunt hebben op je Pokémon en er alles aan zullen doen om je avontuur te dwarsbomen.

Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl zijn vanaf 19 november exclusief verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.