De moordlustige leider van de Banished uit Halo Infinite heeft een boodschap voor jou

Escharum Halo Infinite

Ontwikkelaars 343 Industries heeft zonet een nieuwe trailer de wereld ingestuurd waarin we kennis maken met Master Chief zijn grootste vijand.

In een videoboodschap spreekt Escharum, de leider van de Banished, ons rechtstreeks aan. Hij voorspelt het einde van de mensheid én Master Chief. Uiteraard zal jij met Chief er alles aan doen om dit te voorkomen in Halo Infinite.

Enkele dagen geleden gooide 343 Industries ook al een uitgebreide trailer online waarin de campagne van Halo Infinite onder de loep wordt genomen.

Halo Infinite verschijnt 8 december voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.