Maak kennis met de campagne van Halo Infinite

Halo Fortnite

Het is bijna zover! Halo-fans van over de hele wereld kunnen binnenkort, op 8 december, aan de slag met Halo Infinite. Vandaag krijgen we een overzicht te zien van die campagnemodus.

De Banished hebben de UNSC-troepen verslagen en de controle over de mysterieuze Zeta Halo overgenomen, waardoor het voortbestaan van de mensheid in gevaar komt.

Als alle hoop is verloren en het lot van de mensheid op het spel staat, keert de Master Chief terug om het op te nemen tegen de meest meedogenloze vijand die hij ooit heeft gezien.

Hier is een frisse blik op de Halo Infinite-campagne die spelers kennis laat maken met echte Spartaanse vrijheid in de grootste, meest open en avontuurlijke Halo-ervaring tot nu toe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)