Epic test een Fortnite-modus zonder bouwen

Fortnite

Een van de features waardoor Fortnite zich weet te onderscheiden van de concurrentie in Battle Royale is het bouwen van structuren. Maar Epic denkt er nu aan die bouwmodus te verwijderen.

Nu verwijderen is een groot woord natuurlijk. Het verzamelen van grondstoffen om beschutting, torens en andere bouwwerken te, euhm, bouwen maakt de game natuurlijk uniek.

Maar niet iedereen doet daar aan mee. Zo heb ik zelf nooit, of toch bijna nooit, dingen gebouwd. Geef mij maar de lekkere frontale aanval, pushen till I die verdorie!

Het ziet er nu echter naar uit dat Epic een Fortnite-modus aan het testen is waarin de bouwmodus niet aanwezig is. Een van de redenen zou zijn om meer spelers aan te trekken, en zo het spel toegankelijker te maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)