GERUCHT: Nieuwe details over PlayStation 5-exclusive Spider-Man 2

Spider-Man

Sinds de laatste State of Play weten we dat we ons mogen opmaken voor de nieuwe Spider-Man 2 game. De geruchten omtrent deze exclusieve game beginnen zich mooi op te stapelen, dit meldt ook ComicBook.

Volgens de geruchten krijgen we in dit nieuwe avontuur de keuze uit twee personages: Peter Parker en Miles Morales zullen beide speelbaar zijn. Pittig detail is wel dat je bij de start zal moeten kiezen met wie je het avontuur start. Eens gekozen zal je niet meer van personage kunnen wisselen. Als je dus voor Peter Parker kiest, zal Miles Morales computergestuurd zijn. Dit zorgt ervoor dat het herspeelbaarheid de hoogte in gaat, want je moet de game twee keer uitspelen om alles van het verhaal gezien te hebben. Dit trucje zagen we onlangs ook nog in Scarlet Nexus.

Peter Parker zal in deze Spider-Man 2 game een pak ouder zijn dan wat we gewend zijn uit de films. Hij beschikt deze keer over meer ervaring door zijn avonturen als Spider-Man en zal dan ook voornamelijk fungeren als mentor voor Miles Morales.

Op technisch vlak zouden er ook een pak verbeteringen doorgevoerd worden ten opzichte van de eerdere games. De ontwikkelaars hebben meer tijd gehad om de hardware van de PlayStation 5 te doorgronden, en dat zouden we moeten merken in de laadtijden en vloeiendheid van de game.

We spreken hier natuurlijk over geruchten, dus is het is afwachten of we dit echt allemaal in de game terug zullen zien. De release van Spider-Man 2 is gepland voor 2023, dus er kan nog heel wat veranderen in tussentijd.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.