Halloween verovert Dreams met tijdelijk event dat door de community werd ontwikkeld

Dreams Halloween

Ken je de PlayStation-exclusive Dreams nog? In deze game serveert het ontwikkelteam van Media Molecule een karrenvracht aan mogelijkheden om vanuit je luie zetel je eigen games te ontwikkelen.

Met Halloween voor de deur, kon het niet anders dat er heel wat games en ‘ervaringen’ online geplaatst worden die gebaseerd zijn op dit huiveringwekkende event. Het mooie is dat de community samenwerkte om het idee van ‘een ervaring on-rails’ uit te werken.

Media Molecule verzamelde de leukste games en plakte deze aan elkaar om zo een rit vol plezier, angst en horror voor te schotelen onder de noemer All Hallows’ Dreams: Ghost Train.

Het coole is enerzijds dat je de game ook kan spelen met je PlayStation VR-bril, om je zo nog dieper onder te dompelen in de Halloweensfeer. Maar het beste is dat iedereen kan genieten van deze ervaring, ook als je Dreams niet in huis hebt liggen. Want All Hallows’ Dreams: Ghost Train zit ook in de gratis proefversie van Dreams.

Waar wacht je nog op!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.