Insomniac kondigt Spider-Man 2 voor PlayStation 5 aan

Spider-Man 2

Insomniac Games, reeds jaren een beetje de huisleverancier van Sony, kondigde vanavond Spider-Man 2 aan.

Daar waar Miles Morales het nog in zijn eentje moest opnemen tegen de slechteriken die New York teisterden, krijgt hij nu een beetje hulp van niemand minder dan Peter Parker.

En die hulp komt goed van pas als je weet dat ze het samen tegen de legendarische Venom moeten opnemen.

De game verschijnt pas in 2023, dus dat is nog wel even wachten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)