Deathloop-release wordt aangewakkerd met nieuwe story trailer

Deathloop

Volgende week is het zover; dan kunnen pc- en PlayStation 5-gamers aan de slag met Deathloop. Om de release-gekte wat aan te wakkeren komt Bethesda nu met een nieuwe verhaaltrailer op de proppen. Spoiler alert: het ziet er leuk uit!

Ik moet toegeven, telkens ik denk te snappen wat Deathloop nu exact is qua game, zorgt een nieuwe trailer opnieuw voor heel wat vragen en verwarring. Ook deze keer is dat het geval. Gelukkig werd het verhaal wat verder uitgeklaard. Zo zitten we opgesloten in een eeuwige ’time loop’ waarbij acht visionairen de touwtjes in handen hebben. Het is jouw doel om de time loop te breken, alvorens de time loop jou breekt! Deathloop verschijnt op 14 september op pc en PlayStation 5.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.