Ook Project Eve komt naar PS5

Project Eve

Project Eve is reeds een tijdje geleden aangekondigd voor de PS4, pc en Xbox, en daar komt dus vanavond ook PlayStation 5 bij. De game zelf is reeds in ontwikkeling sinds 2019, maar we krijgen er bitter weinig info over.

Tijd om daar iets aan te veranderen: Project Eve wordt ons verkocht als een  third-person actiespel met een semi-open wereld, geïnspireerd door NieR: Automata en God of War.

Het verhaal van het spel draait om de mensheid die vecht om de aarde terug te winnen van buitenaardse indringers, genaamd “NA-tive”.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)