Filmische trailer voor God of War: Ragnarok

God of War

In de PlayStation Showcase van deze avond moest er wel wat God of War aan bod komen. Sony stelde niet teleur en kwam met een nieuwe trailer voor God of War: Ragnarok op de proppen.

Opnieuw krijgen we Kratos en ‘Boy’ te zien in de nieuwste trailer. Hun relatie is ondertussen al stukken beter, al zit er hier en daar nog steeds een haar in de boter. Atreus wil antwoorden, antwoorden die Kratos zelf niet kan aanreiken. Ook enkele nieuwe personages werden getoond waaronder niemand minder dan Thor! Helaas kregen we nog steeds geen releasedatum voor God of War: Ragnarok te zien. Tot we een releasedatum krijgen, moeten we het met deze bloedmooie trailer doen.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

2 gedachten over “Filmische trailer voor God of War: Ragnarok

  1. De gameplay stukken stellen toch wat teleur, eerlijk gezegd. Of ben ik de enige die meer een PS4 game ziet?

Reacties zijn gesloten.