Insomniac werkt aan nieuwe Marvel-game én het is niet Spider-Man 2

Insomniac werkt aan een andere Marvel-titel die ogenschijnlijk PlayStation exclusive wordt. Geen Spider-Man 2 (al is die ook nog steeds in de maak). Nee, deze keer zoeken we het bij de X-Men … met Wolverine.

Het is nog maar een teaser trailer uiteraard. Eerst nog even uitkijken naar Spider-Man 2 in 2023.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

Eén opmerking over 'Insomniac werkt aan nieuwe Marvel-game én het is niet Spider-Man 2'

  1. Dat vond ik een awesome gegeven, Wolverine gemaakt door Insomniac Games 🙂 Spider Man 2 met Venom zag ik van ver aankomen.

Reacties zijn gesloten.