Gran Turismo 7 komt op 4 maart 2022 naar PlayStation 5

Gran Turismo 7

Tijdens de eerste PlayStation showcase waar de PlayStation 5 werd aangekondigd werd ik van mijn sokken geblazen door de trailer van Gran Turismo 7.

En nu slaagt Polyphony Digital er opnieuw in om mijn mond te laten openvallen. De trailer start in typische GT-stijl met erg filmische scènes op klassieke muziek. Daarna barst het geweld los en is het gapen naar blinkende bolides die over tal van circuits sjeezen.

Al het lekkers uit de vorige edities staan op het menu. Denk daarbij aan de campagne en GT Arcade. Een opluchting na het buitenbeentje Gran Turismo Sport.

Nu kregen we ook de nieuwe releasedatum mee, want Gran Turismo 7 werd eerder dit jaar nog uitgesteld. 4 maart 2022 is nu de datum waarop racefans zich kunnen verlekkeren!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Gran Turismo 7 komt op 4 maart 2022 naar PlayStation 5'

Reacties zijn gesloten.