Uncharted 4 krijgt remaster voor PlayStation 5 én PC

PlayStation blijft inzetten om hun games ook naar PC te brengen en de volgende in lijn is Uncharted 4!

Dat werd vanavond aangekondigd op de PlayStation Showcase. Deze versie krijgt de naam Uncharted: Legacy of Thieves en zal naast de basisgame A Thieves End ook de standalone uitbreiding The Lost Legacy bevatten.

Uncharted: Legacy of Thieves komt begin 2022 naar PlayStation 5 én PC!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Uncharted 4 krijgt remaster voor PlayStation 5 én PC'

Reacties zijn gesloten.